See the Designs

Clarnico Quay consists of two parts on the two levels of the site. 

The upper level contains an industrial village, the main architectural proposal. This proposal reflects what we have learned from our architectural analysis and collaborative design process. 

CQ CGI 2.jpg

VIEWS FROM ACROSS THE CANAL 

CQ4.jpg

VIEWS FROM INSIDE THE COPPER BOX

CQ4.jpg

VIEWS FROM OVERGROUND 

CQ CGI3.jpg

VIEWS FROM INSIDE THE CENTRAL YARD 

CQ5.jpg

VIEWS FROM THE END OF THE FOOTBRIDGE

CQ CGI 1.jpg

VIEWS FROM THE NORTH-EASTERN CORNER 


The upper and lower levels are separated by a drop of approx. 2.5m, forming a natural barrier within the site. This is emphasised by two separate main entrances for the two parts of the proposal, with a staircase as short cut between the two. The main access for the upper part of the site is via the north-eastern corner identified as the most connected to the exiting movement of people through this area. The main access to the lower site is from the tow path - the busiest route along this part of the site. 

CQ Annotation.jpg